Кой е тук?

В момента има 9 посетителя в сайта

Свържете се с нас

0878777111

Инспекционни огледала

Inspekcionno_ogledalo_web_1

Посетете нашите сайтове

logo

fdivers170

02

ПОРЪЧАЙ КАРТАТА

КАРТА И КАТАЛОГ НА 77 ПОТЪНАЛИ КОРАБИ

15 лв.

wreckmap

.
За нас

VJ

.
Проучване от въздуха
drone4.
Топилня за злато
Topilnq_za_zlato_hydroloc.
Zond 12e

Георадар Zond-12e

Георадарна система - Zond 12e
GOLD SCAN Печат

 

GOLD SCAN - първият металдетектор със софтуер за визуализация

gold-scan-search

Комбинация от пулс индукционна технология за откриване на злато и  нетбук компютър. Устройството е оборудвано със собствен софтуер за визуализация с безжичен пренос чрез Bluetooth.

GOLD SCAN е подходящият метал детектор за търсене на злато, металдетектинг и съкровища  до максимална дълбочина от 5 метра (16 фута), а също и приложим на трудни почвата (силно минерализирани или скалисти райони) и във вода.

 Прилагането на софтуер за визуализация гарантира, че металотърсача доставя допълнителни доказателства за размер, вид и форма на открития обект. Тъй като не обемът на работата, а времето е от съществено значение за ловеца на съкровища, тази информация е много значима.

Дълбочини на откриване
цветни метали и алуминиум 20-40
мед 40-60
желязо 60-80
злато 100

                              Контролно устройство

gold-scan-front

GOLD SCAN е оборудван с електронна апаратура, който доставя данни за съществуващ метален обект чрез Bluetooth (безжична) към нетбук компютър. Благодарение на софтуера визуализацията на металите в почвата ще бъдат представени триизмерни на екрана.

gold-scan-measurements

GOLD SCAN - първият детектор метал с софтуер за визуализация

The GOLD НКХЖ е комбинация от пулс индукция технология злато метал детектор и нетбук компютър. Устройството е оборудвано със собствен софтуер за визуализация с безжичен пренос на Bluetooth.

GOLD SCAN е подходящият метал детектор за злато проучване, металдетектинга и съкровище лов до максимална дълбочина от 5 метра (16 фута), а също и приложим на трудно почвата (силно минерализирани или скалисти райони) и във вода.

злато-сканиране за търсене на Conventional метални детектори и детектори за съкровища, които не са оборудвани с компютър, не са в състояние да предоставят допълнителна информация за откритието. Прилагането на софтуер за визуализация гарантира, че металотърсача доставя допълнителни доказателства за размер, вид и форма на намира обектът. Тъй като обемът на работата, а времето е от съществено значение за ловеца съкровище, тези съобщения са много значими.
.