Кой е тук?

В момента има 9 посетителя в сайта

Свържете се с нас

0878777111

Инспекционни огледала

Inspekcionno_ogledalo_web_1

Посетете нашите сайтове

logo

fdivers170

02

ПОРЪЧАЙ КАРТАТА

КАРТА И КАТАЛОГ НА 77 ПОТЪНАЛИ КОРАБИ

15 лв.

wreckmap

.
За нас

VJ

.
Проучване от въздуха
drone4.
Топилня за злато
Topilnq_za_zlato_hydroloc.
Zond 12e

Георадар Zond-12e

Георадарна система - Zond 12e
OKM Bionic X4 Печат
Bionic_X4-hydroloc.com

OKM Bionic X4

Цена: 22090 лв.

Bionic X 4 e специализиран за откриване на злато  дистанционен локатор, който както и останалите продукти от същата гама предлагани от ОКМ служат за бърза проверка на райони, където може да има заровени златни съкровища. 

Локаторът работи в комбинация с   Андроид Смартфон, което осигурява освен звукова и визуална информация на оператора пшо отношение  посоката на засечения обект. 

Иновационото решение при Bionic X4 е че работи в комбинация с Андроид Сматфон за визуална локация на търсените обекти.  Напълно автоматизираната Bluetooth връзка между смартфона и Bionic X4 прехвърля директно данните от търсенето върху дисплея на  телефона. По този начин може да се ориентирате за посоката и мястото на засечената цел, както и да направите снимка на местонстта, чрез камерата на смартфона за по нататъчни анализи.

Методи за детекция на злато

Дистанционният локатор  Bionic X4  засича златни предмети с помощта на два метода:

  • Йонизационен Метод на Детекция

Йонизационният метод за детекция измерва йонното излъчване на заровени златни обекти. Този метод е ефикасен само за откриване на отдавна заровени златни артефакти.

  • Биоенергичен Метод на Детекция

По време на търсенето на злато,  Биоенергичният Метод взаимодейства с биоенергията на тялото на търсача. Поради тази причина Bionic X4 е способен да засече всякакъв вид златен предмет. Без значение от периода, който е заровен.

Функции и Характеристики

В допълнение към двата метода за детекция на злато, Bionic X4 е оборудван с няколко допълнителни функции:

- Power Pack – позволява до 16 часа непрекъсната работа с уреда

- LED осветление за нощно търсене

- Лазерен показалец, улеснява търсенето нощем

- Безжични стерео слушалки

Лесен за разчитане LED дисплей

- Ударо и водоустойчив куфар с колелца за лесно пренасяне

Детекторът на злато Bionic Х4 може да изпълнява различни задачи, свързани с детекция. Главни приоритети на устройството са откриването на злато, сребро и съкровища на големи дистанции. Bionic Х4 може да се справи с намирането на самородно злато, както и заровени златни предмети – бижута, орнаменти, златни и сребърни статуи, златни пръстени и златни или сребърни монети. Детекторът на злато на далечни разстояния може да се използва за изследване на залежи на злато по реки и близо до брегове.  Уредът локализира успешно злато в планини, гори, джунгли и дори пустини. Bionic Х4 функционира не само на сухи повърхности, но и на влажни места, мокри почви и без никакви проблеми оперира в дъждовни дни. Детекторът на злато е изключително чувствителен към промените в йонното и магнитното поле на дадена местност, поради тази причина проявява най-добрите експлоатационни качества в рядко населени и слабо застроени  терени, и е много прецизен в природна среда.

Bionic Х4 може да се използва за бързо сканиране за злато и сребро на дадена област. Подходящ е за изследване на непозната терен, с ясната цел – откриване на злато и сребро, това го прави подходящ за търсачи, които нямат идея от къде да започнат.

Технологията на апарата за голям обхват е специално проектирана за области, където е невъзможно да се ходи, като гъсти гори, скалисти планини и тн.

Чрез насочването на детекторът на злато Bionic Х4 в различни посоки и движейки го хоризонтално наляво надясно, може да засече точното място на заровеното злато или сребро. Уредът мигновено издава акустичен сигнал и на дисплея на смартфона ще се появят указания за посоката на локализираната цел.

Точната позиция на целта се определя по метода на триангулацията или Х замерване. Затова трябва да сканирате от поне две отправни точки и да следите дали Bionic реагира всеки път на злато. Щом имате поне два или повече положителни сигнала, точката на пресичане маркира мястото на търсената златна цел.

Тъй като Bionoic X 4 не е в състояние да определи  дълбочината и формата на търсения предмет се препоръчва използването на друг 3D  скенер за получаване  по- детайлна информация. Една добра комбинация е използването  OKM ROVER UC, с който подробно можете да анализирате локализираният от вас златен предмет.


.