Свържете се с нас

0878777111

Инспекционни огледала

Inspekcionno_ogledalo_web_1

Посетете нашите сайтове

logo

fdivers170

02

X-Screen – първият web-базиран софтуер за рентгенова симулация Печат

X-Screen е първият в света web-базиран рентгенов симулатор - тренажор.  X-Screen системата е налична, в конфигурация като традицаионна класна стая така и в World Wide Web. Много други доставчици на симулатори претендират за същото, но Quadratica са първите, които се възползваха от преимуществата на тази революционна технология и предоставиха на клиентите истински web-базиран продукт, използващ същите рентгенови изображения показвани на истинският ренгенов скенер.

100% коректни рентгенови изображения

Придрожен с комплект от тренировъчни курсове, X-screen предлага висококачественни, коректна рентгенова симулация на всички основни ренгенови машини налични днес. Освен това, ние се стремим да предлагаме дори и нови интерфейси и машини в момента, в който те са разработени и заявени. Нашата библиотека от багажи, ни позволява да стоим с едни гърди напред поради интовативният модул Bag-Builder и специалната техника за прихващане на изображенията. Този ексклузивен модул, липсваш при всяка друга система позволява на Quadratica да добавя нови опасни обекти към базовата библиотека само за няколко дни. Използвайки базовите данни от ренгенова машина, ни дава възможност да създадем малки файлове с изображения, които могат да се разпространяват в достатъчно бързо, дори и при изпозЛВ.ане на dial-up връзка! Друга основно преимущество на тази техника, е че по този начин потребителите не научават библиотеката, защото вие можете да добавяте/променяте/премахвате съдържанието на всяка чанта, която се показва на потребителите по време на техните тренировъчни сесии.

Собственоръчно създадени курсове

X-Screen също така дава възможност на обучаващите да създават техни собсвени курсове от багажи създадени в Bag Builder (или индивидуални предмети), позволявайки им да създадат специални курсове комбиниращи няколко урока. Quadratica има пълен комплект курсове налични за потребителя, когато той стартира на системата за пъви път; от начинаещ и плавно преминаване към по-напреднал стадий, като по този начин се дава възможност на операторите да усетят, какво може да се постигне с този модул. Всички наши клиенти са удивини, каква може да бъде разликата в техният тренировъчен режим. Повишение на оценките от изпитите се наблюдава почти веднага след инсталирането на система, като подменя техният стандертан рентенов симулатор.

Гратисни продукти

Quadratica предлага комплекти от тренировъчни програми, както онлайн така и на CD-пакети. Достъпни независимо, или в гратисни комплектовки, всяко приложение е със скромна цена, за да отрацява нашата политика - "да оправдава парите си" подход в рентгеновите тренажори.

При работа си с множество секюрити организации, курсовете на Quadratica са признани като изключително добре подбрани, интуитивни и удобни за потребителите. С обхват от най-простото ‘how to’ CD за наскоро разработенето страндартно тестово куфарче, според директивите на UK DfT, инструкции за работа с ренгеново оборудване, процедури за работа с клиенти, до степента на интерпретация на ренгенови изображения, всеки продукт е независим, актуален и на склад.

.