Свържете се с нас

0878777111

Инспекционни огледала

Inspekcionno_ogledalo_web_1

Посетете нашите сайтове

logo

fdivers170

02

goldgirl

Live Stream Sensor Печат
LiveStream сензор за гледане под земята LiveStream позволява в реално време сканиране в земята

Новата  livestream технология е голям прогрес в търсенето на метали. След много години тежка работа инженерите на OKM успяха да разработат уникална технология и да я адаптират за своите професионални инструменти.

Характеристики
Livestream сензора е за всички търсачи които искат да виждат какво има под земята в реално време. Тази антена с висока разделителна способност има необикновенната функият да създава поземно изображение в реално време.

Изображение в реално време означава, че потребитяля вижда веднага какво има разположено под земята, точно под сензора. Докато върви по терена, търсача вижда плаващо  изображение на видео очилата на eXp 5000, което показва подземните аномалии в реално време, така че можете да видите примерно заровени обекти като злато, сребро, бронз или медни обекти, пръстени, златни късове както и съндъци, сребърни и златни кюлчета или кухини.

Подобно сканиране е възможно само в комбинация с детектор eXp 5000. Този сензор е включен в eXp 5000 pro пакета или може да бъде поръчан опционално за  eXp 5000 basic пакета.

Друго преимущество е възможноста да се сканира във всички посоки. Дали вървите на север, юг, изток или запад ще получите надеждни резултати в всички посоки. В този работен режим  не се налага да поддържате определена посока при сканиране. Може да се движите напред или назад по терена наляво или надясно.

Livestream сензора е 50 cm хоризонтална сонда, която е универсална за различни задачи, и може да се използва в повечето земни условия.

Тази фигура е графичното изображение от сканиране в реално време, което се вижда на видео очилата на eXp 5000.

Характеристики:

  • Създва изображение в реално време под земята
  • Засича метали и кухини
  • Само за употреба с детектор eXp 5000
  • Сканиране във всички възможни посоки
  • Компактен и лесен за употреба
  • Олекотен
  • Хоризонтална антена (50 cm ширина)

Live Stream сензора е опционален и е предназначен за следните уреди:

  • eXp 5000
.