Свържете се с нас

0878777111

Инспекционни огледала

Inspekcionno_ogledalo_web_1

Посетете нашите сайтове

logo

fdivers170

02

goldgirl

OKM Rover UC Печат

roverUC5

OKM Rover UC

Цена 18 500 лв.

roverUC2Rover UC e най-новата  технология на ОКМ, разработен специално за хора, които не желаят да привличат вниманието на околните  по врме на търсене.  Представяме Ви най-новия детектор за търсене на големи дълбочини, който е по-малък, по-лек и по-компактен от всички модели на пазара днес. Програмирането на скенера става изцяло от смартфон и не е необходимо да притежвате компютър за да откриете и видите заровените под повърхността обекти.

Rover UC се базира на доказалата се, като изключително надеждна технология на серията Rover на ОКМ, от която много детайли са оптимизирани и подобрени. Благодарение на това този многофункционален детектор е в състояние да открива не само ценни метали, като злато и сребро, но и скрити помещения, гробници и тунели.С две думи Rover UC е универсален детектор за всякакъв тип търсене. Уредът е камуфлиран като "туристическа тояга" и позовлява търсене,  без да привличате върху себе си вниманието на околните на места немислими за работа с обикновен детектор.

Характериситки:

* Уникален дизайн - камуфлиран, като бастун  с вградено FM радио

* Малък и олекотен

* Смартфон управлява детектора и показва 3D графикитеroverUC

* Отпада необходиността от компютър

* Разделя черни и цветни метали

* Готов за употреба. Включи и тръгни!

* Използва 2 бр. стандартни АА батерии

 

3D софтуера за анализиране на графичните измервания е вградена в операционната система Android на смартфона, затова не Ви е нужен компютър за анализ на данните. Базиран на технология от бъдещето на 3D сканирането, в комбинация с инновацията на днешните смартфони, Rover UC предлага всичко нужно за бързо и ефикасно измерване на данни. Като резултат от функционалния тъчскрийн на смартфона, можете да увеличавате, завъртате и тн. всичките 3D графики.

Менюто на смартфона и на приложението на ОКМ са възможни на следните езици:  Английски, Френски, Немски, Испански, Гръцки, Турски, Италиански, Холандски.

Нищо не Ви пречи да сложите собствената си SIM карта и освен за сканиране, да използвате възможностите на един модерен  Аndroid смартфон.

Като всички други модели от серията Rover, Rover UC притежава множество функции, ергономичен и практичен дизайн. Благодарение на малкото му тегло – 650 грама, може да се пренася навсякъде. С един бутон могат да се управляват всички режими.

 

РЕЖИМИ:

* Магнитометър за засичане под земята на феромагнитни метални предмети

* 3D визуално сканиране с ръчен и автоматичен импулсен режим (графично сканиране на земята с триизмерни анализи директно на смартфона)

* Визуална дискриминация на черни и цветни метали

 

Всички измервания могат да бъдат анализирани на момента. Ако е необходимо, Вие можете да запазите, след което да заредите отново всички графики на смартфона.

За всички, които все още искат да използват РС, сканираните от Rover UC изображения лесно  могат да се прехвърлят с USB кабела на смартфона. След прехвърлянето, данните могат да се анализират с Visualizer 3D. Това спомага за добиването на подробна информация за големината на дълбоко заровен предмет. При добро сканиране реални форма и големина могат да бъдат получени в режима с висока разделителна способност.

 

roverUC4Спецификация:

roverUC3

Размери 730-1400Х40Х60 мм

Тегло около 650 гр.

Захранване 2бр. АА алкални (1.5 V, 2600 mAh) или 2бр. АА NiMh (1.2 V, 2600 mAh)

Живот на батериите -около 10 часа

Работна температура -10 до +50 С

Процесор Dual-System, 20 Mhz

Максимална относителна влажност - 5%-75%

Технология - GST, EMSR

Сензор SCMI-15-D

Обмен на данни между телескопичната антена и смартфона

технология Bluetooth

Честотен диапазон 2.4-2.4835 GHz

Макс. скорост на трансфер 1Mbps

Чувстивтелност на приемника - 85dBm

Диапазон - 10м